Serie

Skribent

Alexander Svensson

25 juni 2024 | 17:00

Fyra nya namn hoppar på "One Piece" inför säsong 2

Skådespelare från "The Sucicide Squad" och "Raised By Wolves" ger sig ut på plundringståg till havs i andra säsongen av Netflix muntra piratserie.
När mangaadaptionen “One Piece” förra sommaren hissade segel på Netflix blev den en av streamingjättens stora framgångar, och därmed blir det fler äventyr för seriens gladlynta piratgäng. Inspelningen av “One Piece” säsong 2 väntas dra igång inom kort, och nu har vi via “One Piece”-seriens officiella konto på X äntligen fått veta vilka skådisar som ansluter sig till den andra säsongen.
 
De namn som presenterats idag är David Dastmalchian (“The Suicide Squad”) som Mr. 3, Jazzara Jaslyn (“Warrior”) som Miss Valentine, Camrus Johnson (“Batwoman”) som Mr. 5 och Daniel Lasker (“Raised By Wolves”) som Mr. 9. Samtliga karaktärer hör till den kriminella organisationen Baroque Works, som Luffy och hans besättning kommer att stöta på i den andra säsongen.
 
 
Mer casting för säsong 2 av “One Piece” är sannolikt att vänta, allteftersom inspelningen kommer igång ordentligt. “One Piece” följer den unge Monkey D. Luffy, som aspirerar till att hitta en legendarisk skatt och bli kung över piraterna, detta trots att hans uppfattning om vad en pirat är inte nödvändigtvis matchar med verkligheten. Serien baseras på en manga av Eiichiro Oda.
 
Säsong 1 av “One Piece” finns att streama på Netflix. Säsong 2 har i nuläget inget premiärdatum, men lär segla in på Netflix någon gång under 2025.
| 25 juni 2024 17:00 |