Serie

Skribent

Alexander Kardelo

11 september 2024 | 09:30

Josh Brolin tackar nej till superhjälteroll hos DC

Han skulle ha spelat samma rollfigur som Ryan Reynolds i DC-floppen "Green Lantern" från 2011.
Josh Brolin kommer inte att spela en av huvudrollerna i "Lanterns", DC:s planerade tv-serie som bygger på serietidningarna om Green Lantern.
 
Enligt rapporter förra veckan fick skådespelaren ett erbjudande i slutet av augusti. Nu har han bestämt sig för att tacka nej. Han kunde ha spelat Hal Jordan, samma karaktär som Ryan Reynolds tacklade i den sågade filmen från 2011.
 
TV-serien "Lanterns" beskrivs gå i samma mörka ton som "True Detective", och följer Hal Jordan som motvilligt blir mentor åt en yngre Lantern, skriver Hollywood Reporter. De två karaktärerna som ingår i en intergalaktisk polisstyrka kommer sedan att få lösa en mordgåta på Jorden.
 
Planen är att hitta en ung nykomling till rollen som John Stewart, vid sidan av en äldre och mer välkänd veteran som Hal Jordan. Kanske tycker Brolin att han fått leka av sig tillräckligt i superhjältegenren efter att ha spelat Thanos i MCU, och Cable i "Deadpool 2".
 
Inspelningen av "Lanterns", skriven av Damon Lindelof ("Watchmen"), sätter igång i januari. Serien kommer att streama på Max.
| 11 september 2024 09:30 |