Film

Skribent

MovieZine

6 augusti 2024 | 18:30

Ryan Reynolds hänger upp dräkten: "Oklart om jag någonsin spelar Deadpool igen"

Finns det verkligen plats för lustigkurren i Marvels universum?
Blir det fler filmer med Ryan Reynolds som Deadpool?
 
Den tredje filmen om Marvels rappkäftade och brutala lustigkurre slår just nu flera biorekord, och har blivit en riktig succé i sommar. Många undrar säkert hur den svärande antihjälten platsar i framtida MCU. Men än så länge har vi inga positiva besked kring kommande filmer.
 
Skådespelaren berättar för Collider att han och regissören Shawn Levy såg ”Deadpool & Wolverine” som en fristående grej. Just nu är det osäkert om det blir mer.

- Shawn och jag har varit rätt tydliga med detta, på ett kärleksfullt sätt. För det är det största i-landsproblem man kan få, att en studio säger: ”Vad gör vi nu?” Eller ”hur kan vi göra mer?” Men den här filmen gjordes som en komplett upplevelse. Den var inte menad som reklam för en annan film, inget sånt. Och det ger mig stort nöje att göra en sådan film.
 
- Men ärligt, i den här stunden har jag ingen aning om jag någonsin bär Deadpools dräkt igen. Jag hoppas jag gör det, men jag vet inte. Just nu får jag hänga upp den ett tag och se vad som händer härnäst, säger Reynolds.
 
Det här är ändå MCU-debut för både Deadpool (Reynolds) och för X-men-ikonen Wolverine (Hugh Jackman). Det vore dumt att inte använda dem mer. Vi får vänta och se om Marvel Studios hittar en plats åt dem i någon kommande film, exempelvis ”Avengers: Doomsday” med premiär 2026. 
| 6 augusti 2024 18:30 |