Film

Skribent

Martin Persson

25 juli 2024 | 21:00

Ryan Reynolds galna plan för att stoppa läckor av ”Deadpool & Wolverine”

”Deadpool” är lika absurt rolig behind-the-scenes som framför kameran.
”Deadpool & Wolverine” har precis gått ut på svenska biografer och lovorden är många. Här på Moviezine gav Alexander Kardelo filmen 4/5 i betyg och berömde dess höga underhållningsvärde, samt den geniala kemin som uppkom när man förde samman Hugh Jackman och Ryan Reynolds i sina ikoniska hjälteroller.
 
Av allt att döma låter det som att de båda karlarna har lika roligt bakom kameran. Nyligen avslöjade nämligen Ryan i en intervju att man gjorde allt för att undvika läckor i filmen, till den graden att man faktiskt övervägde att spela in en fejk-film:
 
- Jag berättade inte ens något för Hugh Jackman. Planen var från början att låtsas spela in en film som hette ”Alpha Cop”, som handlade om två poliser som delar en hjärna och tillsammans blir en superpolis. Sloganen var ”Alpha Cop: Två snutar, en hjärna. Alla kulor.” Filmen skulle vara så kass att nästan ingen skulle vilja se den, sen 5 minuter in skulle Marvel-logon rulla och ”Deadpool & Wolverine” drar igång.
 
Ryan Reynolds minst sagt unika plan skulle således ha vilselett superhjälte-fansen och hindrat att den spoilas innan sitt släpp.
 
Trots att det inte blev något vilseledande med en fejk-film tycks filmen dock ha undvikit läckor och att förstöra de flertal intressanta twisterna. Ta en titt på vår (spoilerfyllda) lista över minnesvärda cameos i filmen!
 
”Deadpool & Wolverine” visas just nu på bio över landet.
| 25 juli 2024 21:00 |