Film

Skribent

Martin Persson

9 september 2024 | 12:00

Efter Netflix succéserie: hon är klar för Spielbergs mystiska film

Eve Hewson är på g att ansluta sig till regissörens nästa projekt.
Vi har tidigare rapporterat om Steven Spielbergs kommande storfilm "The Dish", som kommer att släppas 15 maj 2026. Det är med andra ord slut på ledigheten och ingen pension i sikte för den flitige och tokhyllade regissören!
 
Något premiss för filmen finns än så länge inte, men verkar enligt tidigare rapporter kunna handla om UFOn.
 
Utöver att återförenas med sin gamla manuspartner David Koepp (”Jurassic Park”, ”The Lost World” och ”Indiana Jones och Kristalldödskallens rike”) och producenten Kristi Macosko Krieger, som jobbade med Steven på den senaste filmen ”The Fablemans”, är det nu även prat om att Eve Hewson kommer att synas i rollistan. Detta rapporterar The Hollywood Reporter. Hewson syntes nyligen i Netflix-serien "Det perfekta paret", som trots sitt bottenbetyg just nu ligger på förstaplats på tjänstens mest sedda program.
 
Liksom ovan nämnda namn jobbade Hewson med Steven Spielberg i hans tidigare filmer, som 2015 års ”Spionernas bro”.
 
Förutom Eve Hewson har det tidigare varit prat om att bland annat Emily Blunt och Josh O'Connor kommer att synas i filmen. Även Colin Firth är aktuell. Ingen dålig ensemble med andra ord!
 
Än så länge är inte mycket känt om "The Dish" mer än premiärdatumet och skådisarna som ryktas vara inblandade, men håll utkik för mer info!
| 9 september 2024 12:00 |