Film

Skribent

MovieZine

21 augusti 2024 | 18:00

Det ser mörkt ut för "The Crow" - en ny flopp för Skarsgård?

Bittert, Bill...
Det kan bli brutalt när nya "The Crow" flyger in på bio.
 
Den övernaturliga hämndthrillern med Bill Skarsgård i huvudrollen kommer få det kämpigt vid USA-premiären, spår analytiker. Premiärhelgens intäkter beräknas landa mellan 6-9 miljoner dollar. Det skriver Dark Horizons.
 
"The Crow" riskerar därmed att ansluta sig till filmer som "The Fall Guy", "Horizon" och "Furiosa" som också floppat på bio under sommaren, trots kända skådisar ombord.
 
Nya "The Crow" sägs ha en produktionsbudget på 50 miljoner dollar. Det är inte mycket pengar, men lägg på lika mycket i reklamkostnader och filmen behöver spela in minst det dubbla innan den går med vinst.
 
Det hjälper kanske inte att många på förhand har dömt ut själva idén att reboota "The Crow". Originalfilmen från 1994 verkar ha en kär plats i filmnördars hjärtan. Vi kan bara hoppas att den nya adaptionen lyckas överraska. Gudarna ska veta att Bill Skarsgård behöver en succé efter senaste tokfloppen med "Boy Kills World", en actionrulle som knappt någon såg på bio.
 
Just nu hålls alla recensioner under embargo fram till premiärdagen 23 augusti. Här i Sverige kommer "The Crow" upp på bio först en vecka senare, den 30 augusti.
 
| 21 augusti 2024 18:00 |