Spel

Skribent

Anders Eklöf

20 augusti 2024 | 22:06

Trailer: Lashana Lynch är rädd i rymden i nya "The Dark Pictures"-spelet

"The Marvel"-skådisen är på ett riktigt läskigt rymduppdrag i det senaste skräckspelet från Supermassive Games.
Studion Supermassive Games har gjort sig kända för sina riktigt välproducerade skräckspel där dina beslut påverkar berättelsen och vem som överlever, ofta med kända skådespelare i rollerna. 
 
Med sin antologiserie "The Dark Pictures" har vi fått ta del av kortare skräckupplevelser som "Saw"-inspirerade "The Devil in Me" med Jessie Buckley i huvudrollen och Will Poulter i "Little Hope".
 
Innan dess gjorde de den moderna klassikern "Until Dawn", där vi bland annat ser Rami Malek ("Bohemian Rhapsody") och Hayden Panettiere ("Heroes", "Scream 6").
 
Nu har vi fått en trailer för nästa del i "The Dark Pictures", som heter "Directive 8020". Här ser vi "The Marvels"- och "The Woman King"-skådisen Lashana Lynch i huvudrollen, på ett läskigt uppdrag i rymden.
 
 
Spelet handlar om koloniskeppet Cassiopeia som ger sig iväg för att hitta en ny planet att bebo efter att jorden håller på att gå under. När de kraschlandar på en planet visar det sig att de inte är ensamma, då en farlig utomjordisk organism som kan kopiera sitt byte ger sig på besättningen. Påminner det inte lite om "The Thing"?
 
Här kommer du behöva använda improviserade vapen, blixsnabba reflexer, smyga och lista ut vem som faktiskt är en riktig människa eller inte.
 
"Directive 8020" släpps på Xbox Series X/, Playstation 5 och PC någon gång under 2025. 
| 20 augusti 2024 22:06 |