Spel

Skribent

Anders Eklöf

19 juli 2024 | 08:00

Köp det magiska "Hogwarts Legacy" med 60 % rabatt på Playstations sommarrea

Bli en elev på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom i "Hogwarts Legacy" med stor rabatt under Playstations sommarrea.
Sommarrean på Playstation Store är igång, så vi på MovieZine passar på att tipsa om de allra hetaste fynden du kan plocka upp för semestern eller sommarkvällarna.
 
Du kan till exempel köpa "Hogwarts Legacy" för 331 kronor till Playstation 5 (307 kr för PS4-versionen), som utspelar sig i J.K. Rowlings magiska trollkarlsvärld i slutet av 1800-talet – långt innan Harry, Ron och Hermione utforskar korridorerna.
 
I min recension kallade jag det visserligen för "en magisk men bristande spelupplevelse", men för det här priset tycker jag helt klart att det är värt ett besök på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom.
 
 
I spelet tar du dig an rollen som en elev som börjar på Hogwarts som femteklassare, där du hamnar i en farlig konflikt med svartalferna och deras ledare Ranrok. Här får du besöka kända platser från böckerna och filmerna, slåss mot magiska varelser och gå på lektioner.
 
"Hogwarts Legacy" såldes i hela 22 miljoner exemplar under förra året. I september släpps ett nytt spel i det magiska universumet, “Harry Potter: Quidditch Champions”.
| 19 juli 2024 08:00 |