rykte

Skribent

Alexander Kardelo

21 september 2024 | 21:45

Rykte: Spider-Man får mer utrymme i ”Avengers: Doomsday”

Det verkar finnas en saftig roll åt Tom Holland i Marvels nästa ”Avengers”-film.
Tom Holland, 28, får räkna med att iklä sig rollen som Spider-Man åtminstone två gånger till.
 
Tidigt 2025 väntar inspelningen av en fjärde ”Spider-Man”-film, samt Marvels kommande storsatsning ”Avengers: Doomsday”. Enligt en rapport från journalisten Daniel Richtman finns det en ”stor roll” åt Holland i den sistnämnda, och Spider-man får ”betydligt mer utrymme” än i ”Avengers: Infinity War” och ”Avengers: Endgame”.
 
Båda filmerna ryktas spelas in ungefär samtidigt, men oroa er inte - det finns en plan på hur skådespelaren ska hinna med allt.
 
Nyligen fick vi veta att Dustin Daniel Cretton (”Shang-Chi”) regisserar ”Spider-Man 4” och att bröderna Russo återvänder för att tackla ”Avengers: Doomsday” (med premiär 2026) och ”Avengers: Secret Wars” (2027).
 
Det återstår väl att se om Peter Parker aka Spider-Man kommer tycka något ser bekant ut med den nye skurken Dr. Doom, spelad av MCU-favoriten Robert Downey Jr... Karaktären Tony Stark aka Iron Man var som bekant hans mentor och vän i de tidigare filmerna - eller är det tanken att absolut ingen ska se att de är lika när de spelas av samma skådis? Det är jag taggad på att ta reda på.
| 21 september 2024 21:45 |